3. NEW tarieven2 110084384

Tarieven

Scheidingsmediation

In het eerste gesprek maken wij afspraken met u over de kosten. In dat gesprek kunnen wij met elkaar een uurtarief afspreken of een vaste prijs voor het hele mediationtraject. Het uurtarief voor scheidingsmediation varieert van €150 exclusief BTW tot €195 exclusief BTW.
Lees meer

Procederen

In het eerste gesprek maken wij afspraken met u over de kosten. Als u niet in aanmerking komt voor de gefinancierde rechtsbijstand, spreken wij een uurtarief met u af. Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring van de advocaat en de aard van uw zaak. Het uurtarief varieert van € 105 exclusief BTW tot € 195 exclusief BTW. Als uw zaak zich er voor leent, kunnen er ook vaste prijsafspraken worden gemaakt.
Lees meer

Scheidingscoaching

Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Na dit gesprek besluit u of u door wilt gaan met de coaching. Een coachingtraject bestaat uit ongeveer 7 tot 9 gesprekken. Afhankelijk van de coachvraag zijn er minder of meer gesprekken mogelijk. De kosten van een coachingsgesprek van een uur bedragen € 75 exclusief BTW. Een afspraak kan tot 24 uur worden afgezegd. Bij afzegging van het gesprek binnen 24 uur worden de kosten van het gesprek alsnog bij u in rekening gebracht.
Lees meer

KENNISMAKINGSGESPREK?

Maak online een afspraak voor een kennismakings- gesprek; telefonisch of op ons kantoor in Hoorn of Amsterdam.

Plan een afspraak