4. uitsn referenties 110617637

Referenties

"Hoi Rosanne

Wat ben je toch een kanjer door met slimme zetten de tegenpartij zich zelf uit het de zaak te laten zetten.

Waardoor het hoge beroep werd in getrokken door de tegenpartij 23 uur voor de zitting.

Ook al kwamen sommige stukken te laat binnen, met name jeugdzorg, heb je die toch nog op hoop van zege doorgestuurd naar het hof.

Waarmee het lot werd bezegeld.

Ben trots op je dat je mijn advocate was. Mocht er ondanks beloftes van de tegenpartij toch weer een zaak komen, dan sta jij weer aan mijn zij.

Bedankt voor alles ga je goed en mocht je nog een hoop zaken winnen.

Door jouw mag ik mijn kind weer opvoeden en zien.

BEDANKT"

Met vriendelijke groetjes x

- Johan

 

 

"Hallo Mieke,

Mijn ervaringen met jouw kantoor waren top! Snel geholpen. Professioneel juridisch advies. En jij en jouw collega's stonden me met iedere vraag netjes en eerlijk te woord, ongeacht waar ik voor belde of mailde.

Nogmaals dank!"

Met vriendelijke groet,

- Anoniem

 

"Beste Rosanne Silven,

Ik wil u bedanken voor alles wat u voor ons heeft gedaan. Ik ben heel erg blij met jou als advocaat en ik wens je succes met jouw carrière verder. 

Nogmaals hartelijk dank."

- Anoniem

 

"Beste Rosanne, 

 Heel hartelijk bedankt voor alle kundige adviezen en hulp. Echtscheidingen lijken mij slechts zeer beperkt gemakkelijk en straight forward, en de mijne was hierop geen uitzondering maar ik ben zeer tevreden met hoe het proces is verlopen – van eerste intake, voorlopige voorziening en mediation tot en met inschrijving bij de gemeente. 

Ik ben onder de indruk geraakt van je manier van communiceren over dit lastige onderwerp: duidelijk, niet te formeel al ontkom je niet altijd aan juridisch jargon, en met geduld als ik het eens niet meteen begreep. Je bent goed bereikbaar per telefoon en koppelt ook per e-mail tijdig en volledig terug.

 Ik heb onze samenwerking als prettig ervaren en het resultaat is wat mij betreft zeer goed. Ik ben blij met de regeling en het co-ouderschap."

- Herman

 

"Beste Rosanne Silven,

Bedankt voor je uitstekende hulp bij mijn echt niet makkelijke echtscheiding zaak.

 Door jouw uitstekende advies en uitstekende juridische hulp hebben wij ook de omgangsregeling zaak en de erkenning zaak met vlag en wimpel gewonnen waar ik jou heel erg dankbaar voor ben.

Mijn dochter heeft nu mijn achternaam en ik heb ook mijn dochter kunnen erkennen. Mijn vrouw en ik hebben besloten om het weer te gaan proberen om ons huwelijk te redden en ook hierbij heb jij mij uitstekend advies gegeven. Mocht ons huwelijk toch niet meer te reden zijn, dan zal ik zeker jou weer als advocaat nemen want jij hebt mij uitstekend geholpen.

Ook wil ik iedereen van  Kemmers Familie Advocaten bedanken hoe zij mij hebben geholpen in deze periode. Ik zal dan ook zeker als iemand een advocaat nodig heeft voor familierecht zaken, diegene aanraden om contact met Kemmers Familie Advocaten op te nemen.  

Nogmaals mijn hartelijke dank Rosanne voor alles wat jij voor mij hebt gedaan en ik wens jou nog heel veel succes met je carrière"

 - John

 

"Rosanne kwam op mij over als een persoon die open staat voor eigen inbreng. Ze zegt heel duidelijk wat ze van je verwacht om de zaak tot een goed einde te brengen.

Rosanne is zeer gedreven en verwacht dat ook van haar cliënten zelf. Ze motiveert je om alle zaken compleet aan te leveren.

Rosanne legt duidelijk uit hoe en waarom ze alles doet. Door haar gedrevenheid is alles op zijn pootjes terecht gekomen.

Rosanne is recht door zee. Ik heb ook het gevoel gehad dat ze me continue bijstond en continue achter me stond, en ook als ik het zelf niet meer zag zitten wist ze me weer op te beuren en mijn schouders eronder te zetten.

Als ik belde was ze bijna altijd beschikbaar. Als ze er niet was belde ze daarna meteen terug.

 Rosanne dank je wel voor alle steun die je me gegeven hebt en voor het goed doorlopen van de zaak."

 - Edwin 

 

"Beste Rosanne,

Bedankt voor je hulp bij mijn zaak. Het was in eerste instantie onduidelijk of mijn zaak wel via een advocaat moest lopen in verband met wijzigingen in de wet en regelgeving.

Maar je stond gelukkig open voor de moeilijke situatie waarin ik mij bevond.

Door het behaalde resultaat kunnen we proberen om een moeilijke periode af te sluiten en verder te kijken naar de toekomst."

- Monique

 

"Rosanne was very kind and understanding, she handle our case with discretion and total confidentiality and professionalism. It was also kind enough to explain the entire process, the positive and negative to both parties involved and what is more appreciated she was able to do it in English for us having into account that no matter what we are in Netherlands and the official language here is Dutch and not English. I would highly recommend Kemmers Familie Advocaten to anyone, they handle everything very professional but still with a kind human touch.
Thanks!" 

- Salvatore Punzo

 

"Beste Rosanne,

 Bedankt voor al jouw hulp in mijn, misschien niet alledaagse, zaak.

 Toen ik bij je kwam leek het een enorme opgave om het tot een goed einde te brengen, maar al vrij snel had je mijn vertrouwen gewonnen door je open en eerlijke houding en communicatie. 

 Ook als je er niet was heb ik het contact met je collega’s als prettig ervaren en heb ik nooit lang moeten wachten tot je zelf met mij contact op nam. Dat heb ik samen met mijn moeder en zusje als heel prettig ervaren. 

 Nogmaals bedankt namens ‘ons’ en ik wens je veel succes met de rest van je carrière." 

 - Kevin


"Wanneer je een advocaat nodig hebt in familiezaken, moet je onvoorwaardelijk kunnen vertrouwen op je advocaat. Vanaf het eerste gesprek met Mieke Kemmers merkte ik, dat ik in haar deskundigheid en ervaring kon vertrouwen. Mieke vat moeilijke onderwerpen begrijpelijk en scherp samen. Ze zoekt naar oplossingen die niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst goed werken.
Ze staat voor je klaar en neemt de tijd om je rustig mee te nemen in soms moeilijke en emotionele keuzes.
Ik hoop geen familie advocaat meer nodig te hebben, maar als dat wel zo is, schakel ik Mieke direct weer in.

Ik raad haar dan ook zeer aan!"

- H. Jongenburger

 

"Hoi Rosanne,
Graag wil ik je nog even hartelijk bedanken voor jou inzet de afgelopen maanden!
Ook de korte hulp van je collega tijdens jou vakantie was erg prettig.
De afgelopen maanden waren zeker niet gemakkelijk, maar door jou inzet/bijstand is alles nu toch rond.
Nogmaals mijn dank voor alles wat je voor mij en de kinderen hebt gedaan."

- P. Meester

 

"Vanaf het begin een goed gevoel gehad bij Rosanne. Ze legde duidelijk uit wat de bedoeling was en heeft me altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Ik vind dat ze ijverig werkt en bij de rechtzaak wilde ze alles compleet hebben zodat het niet slordig over zou komen.

Uiteindelijk ook voor elkaar gekregen wat wij wilden tijdens de zitting."

- Anoniem

 

"Bij eerste contact met Kemmers Familieadvocaten kreeg ik gelijk het gevoel dat het wel goed zat. Mijn eerste contact was met Rosanne zij was gelijk van het begin af recht door zee. Met raad en daad heeft Rosanne me bij gestaan en altijd geprobeerd deze lastige materie goed uit te leggen. Als er iets was en Rosanne niet op haar plek of druk had met andere zaken werd je altijd op een vriendelijke manier te woord gestaan door haar collega's. Ondanks dat we bijna alles via de telefoon geregeld hebben gaf het toch een goed gevoel. Rosanne heeft de zaak met vlag en wimpel gewonnen alle eisen die we neergelegd hadden zijn zo overgenomen door de rechter. 

Ben Kemmers Familieadvocaten en met name Rosanne zeer dankbaar met het behaalde resultaat.

BEDANKT ALLEMAAL"

- Jo te Enkhuizen

 

"Kemmers Familieadvocaten voelde meteen als veilig en vertrouwd. Mijn eerste afspraak was met Mieke zij stelde mij op mijn gemak en nam alle tijd voor mij. Na een paar maanden werd Rosanne mijn advocaat. Rosanne heeft mij gedurende 1.5 jaar in raad en daad bijgestaan. Rosanne was niet alleen mijn advocaat maar ook een luisterend oor. Rosanne was altijd eerlijk als het ging of bepaalde stappen een kans van slagen hadden, hierbij verloor zij het belang van mijn kinderen niet uit het oog. Dankzij Rosanne haar expertise kan ik weer aan een toekomst gaan bouwen."

- M te Zaandam

 

"Mieke Kemmers brengt als ervaren advocaat in familiezaken balans en rust als het gaat om het uitwerken van de regelingen je kind. De emoties lopen dan soms flink op en dan is het fijn dat je advocaat niet alleen meedenkt in (juridische) oplossingen maar ook een helder kader meegeeft. Dat helpt enorm. Ook het belang van het kind is steeds in beeld.

Daarnaast is Mieke absoluut een prettig mens en open in de omgang."

- JH te Amsterdam

 

"Kemmers Familie Advocaten is een advocatenkantoor dat snel werk levert en alles tot in de puntjes verzorgd. Mieke Kemmers is een advocaat die weet waar ze voor staat. Ze volstaat haar vak en legt haar ziel en zaligheid hierin. Ze is echt begaan met de situatie en doet er alles aan om dit tot een correct en eerlijk einde te laten komen. Naast het feit dat ze mijn advocaat is, is ze voor mij ook een vertrouwenspersoon bij wie ik alles kwijt kan. Een heel fijn mens!"

- Anoniem

WAT PAST BIJ MIJ?

Kies welke vorm van dienstverlening bij u past.

 Mediation
 Procederen
 Scheidingscoaching

GRATIS KENNISMAKING

Maak online een afspraak voor een kosteloos kennismakings- gesprek; telefonisch of op ons kantoor in Hoorn of Amsterdam.

Plan gratis afspraak