4. uitsn referenties 110617637

Referenties

"Kemmers Familieadvocaten voelde meteen als veilig en vertrouwd. Mijn eerste afspraak was met Mieke zij stelde mij op mijn gemak en nam alle tijd voor mij. Na een paar maanden werd Rosanne mijn advocaat. Rosanne heeft mij gedurende 1.5 jaar in raad en daad bijgestaan. Rosanne was niet alleen mijn advocaat maar ook een luisterend oor. Rosanne was altijd eerlijk als het ging of bepaalde stappen een kans van slagen hadden, hierbij verloor zij het belang van mijn kinderen niet uit het oog. Dankzij Rosanne haar expertise kan ik weer aan een toekomst gaan bouwen."

- M te Zaandam

 

"Mieke Kemmers brengt als ervaren advocaat in familiezaken balans en rust als het gaat om het uitwerken van de regelingen je kind. De emoties lopen dan soms flink op en dan is het fijn dat je advocaat niet alleen meedenkt in (juridische) oplossingen maar ook een helder kader meegeeft. Dat helpt enorm. Ook het belang van het kind is steeds in beeld.

Daarnaast is Mieke absoluut een prettig mens en open in de omgang."

- JH te Amsterdam

 

"Kemmers Familie Advocaten is een advocatenkantoor dat snel werk levert en alles tot in de puntjes verzorgd. Mieke Kemmers is een advocaat die weet waar ze voor staat. Ze volstaat haar vak en legt haar ziel en zaligheid hierin. Ze is echt begaan met de situatie en doet er alles aan om dit tot een correct en eerlijk einde te laten komen. Naast het feit dat ze mijn advocaat is, is ze voor mij ook een vertrouwenspersoon bij wie ik alles kwijt kan. Een heel fijn mens!"

- Anoniem

WAT PAST BIJ MIJ?

Kies welke vorm van dienstverlening bij u past.

 Mediation
 Procederen
 Scheidingscoaching

GRATIS KENNISMAKING

Maak online een afspraak voor een kosteloos kennismakings- gesprek; telefonisch of op ons kantoor in Hoorn of Amsterdam.

Plan gratis afspraak